Surf

Jag testade paddleboarding! Det började som paddleboring men när jag hittade den perfekta vågen och surfade hela vägen in var det underbart! Fast vanlig surfing var både lättare och roligare!


Morning run

Jogging på O'ahu. Vi har knappt haft wifi den senaste veckan, därför inga uppdateringar!


Regnbågen

 
Den här låten gillade jag inte förut. Men den får en helt ny innebörd här och jag kan inte få den ur huvudet!

Just nu på andra sidan klotet

Solen är på väg ned och vandrar sin väg mot er.

En hälsning till mina bröder från Kava med kokos!

De vackraste stunderna har man aldrig med riktig kamera. Så lägg till några grader snygghet när du ser bilderna så blir det mer verklighetstroget.

Lördagkväll

Mot Hard Rock Café och Sheraton bar!


Vi är inga riktiga partypinglor längre, vi får liksom inte upp farten! Vi shoppar till midnatt istället!

Fina fröken Å efter impulsköp på Gucci (?)

Surfing!!

Idag har vi surfat!! Det var härligt och faktiskt ganska lätt. Stod upp i varje våg. Vill igen! Men inte nu, var helt slut efteråt!

 

 (Fröken Å har ett också förstås.) 

 Den konstiga minen bjuder jag på.

Nyfiken Ö


Morgonjogging

 


Maui

Jag tror att vi har kommit in i Mauilivet på riktigt nu. Tidsomställningen påverkar oss inte så mycket längre och vI har insett att det är semester. Livet är gött.

 

Vi tog oss från lyxhotellet i Kaanapali norrut. Till den härliga surfarstaden Paia där jag lätt hade kunnat spendera några månader. Vi graderade ner några stjärnor på boendet men trivs faktiskt bättre med det. Mysiga avslappnade ställen. Nu har vi roadtrippat söderut till de fina stränderna i Makena. Snorkling bland färggranna fiskar och guldgul sand.
Redan imorgon ska vi vidare till Ouahu!
Brevlåda i Paia
 
Kraftfulla hula-dansare i Lahaina. Jag blev kär.

Ajjjj

Jag blev just stungen av en geting! Gadden hängde kvar! Det blir bara mer och mer svullet. Gah!


Road to Hana

Road to Hana. På vindlande vägar genom regnskog och vattenfall. Sedan åkte vi upp ovan molnen, min favoritplats. Vi hann inte få de bästa bilderna på solnedgången (gasen i botten) men det var otroligt vackert. Men kallt!


More ego


Black swan white swan


Ego moments


Hawaii!!

 


10/11/12

 Idag springer jag inte 15 meter före mej själv. Idag ser jag inte mej genom andras ögon. Idag är jag nu.

Semester i sikte!

 
Om bara några dagar ska jag ut på äventyr igen! Denna gång mer frivilligt än någonsin. Jag har nästan blivit mätt på resande men det ska bli underbart med semester. Det tog inte många dagar här hemma innan mörkret fick sitt grepp om mej. Jag åker snart till Hawaii!
 
(Bilden är från Grekland)

Äppelmos

Månadens husmorstips från Q! Plocka äpplen (ett nöje redan här), lägg dom i ugnen tills de är mjuka och pressa dom sedan med en potatispress! Sockra och lägg i frysen.

Färsk varm äppelmos med mjölk är lyxigt! Nyttigt? Nja. Gott? Som tusan!

Man kan sticka hål på äpplena med en gaffel innan ugnen, så spricker de inte. Och du behöver varken skala eller kärna ur, bara plocka bort resterna ur potatispressen.


Höstmusik

Kanske är jag gammalmodig men jag köper CD-skivor. Det stöder artisten och jag får bra kvalité. Har dock inte gått så långt att jag köper LP, även om dessa skivor fanns i det formatet!

Såklart var det Mumford & sons som damp ner i brevlådan!

 

 

Ute är det ungefär så här mörkt nu och hela tiden. Efter en rivstart på veckan med fikakväll, vattenzumba(!), besök hos en liten nyfödd plutt och sedan kärt kusinbesök vill jag nu bara krypa in i soffan och vägra gå ut. 

 

 

Välkomstblommorna står sig fortfarande och lyser upp vardagsrummet. 

 


Lugn och ro


RSS 2.0