27 sekunder

Så nära men ändå så långt borta. Jag var 27 sekunder från mitt mål, för långsam.

Inre monolog:

1 km
-Oj, redan? Det här går ju snabbt, kommer gå bra. Då är det ju bara... 9 km kvar.
-BARA? Jag har ju inte ens börjat! Fatta, 9 km. Så långt har jag inte ens sprungit på ett år. Jag måste nog öka, det kommer gå åt skogen annars.

3 km
Jaha då är det nästan en tredjedel. Folk börjar springa om mej. Oj. Även de som inte ser ut att kunna springa. Äh. Jag är nog inte så bra. Jag joggar lite, det spelar inte så stor roll. Medelmåtta, har jag väl alltid varit. De svischar förbi. Usch, jag är dålig.

5 km
Raksträcka. Jag kan ta ut stegen bara för att se hur det känns. Det går ju bra! Jag tar i lite till. Shit vad jag är snabb! Och jag springer snyggt, rak i ryggen, inte alls som de andra. Man kan nog säga att raksträckorna är min grej. Där är jag bäst. F-n vad jag är bra. Och snygg rumpa har jag också, finns de som säger det. Och jag håller faktiskt med. Jag kommer nog springa på 44 minuter!

7 km
Aj. Hälsenorna. Tungt. Martin springer om mej. Har jag varit så snabb? Det har jag nog men det var då. Har tappat andningen och det är tråkigt. Varför håller jag på? Bara jag kommer i mål är det väl bra?

8 km
Snart i mål ju! Öka! Varför har jag inte sprungit så här snabbt hela tiden? Det är ju lätt! Nä nu blev det jobbigt. Ser kollegans ryggtavla försvinna. Ingen ide. Allt kvittar.
Men lite till kan jag. Uppför backen flyger jag. Oj vad jag är stark. Och bra!

9 km
Suck är jag aldrig framme? 500 meter kvar, lägger in spurten. Har jag så mycket kvar? Kunde ju börjat tidigare!


10 km

Mååål! Neeej! 27 sekunder efter 50 minuter. 

Så går det när man velar.


Nervöst!

Milen är nära nu! Och jag har huvudvärk och det är varmt! Och jag är nervös. Jätte. Har inte ens sprungit milen på ett år. Vill komma runt på under 50 minuter.
Håll tummarna för mej!!!!

Ystad

Idag är jag i Eiuystaoud! Sådan underbar dag och jag kan inte förstå varför jag inte sett Ale stenar tidigare i mitt liv! Magisk plats.

Träna?

Insåg att det bara är två veckor kvar till blodomloppet och jag som anmält mig till en mil!! Förkylningen börjar äntligen lägga sig men hur ska jag hinna till mil-formen? Det nya livet börjar... nu!

Never just somebody


Segling

Vi fin-seglade ett par dagar också.
 
 
 
 

 

 


Shitijäklar vad det lutar!

Titta mot horisonten, titta mot horisonten, titta mot horisonten.

Känn inte efter om du är kissnödig, känn inte efter.. Uh-oh...

Vi är mitt ute på Ålands hav. Det är 24 distanser kvar. Tre timmar och vi är halvvägs.

-Aaaah... Iiiiiih.... Vågorna väller över hela båten och in mellan kläderna. Förkylningen bränner redan på huden.

-Jag tycker jag ser land! -Nä det är nog bara en hägring.


RSS 2.0