Resan fortsätter

Det var skönt med en dag hemma, skönt att få landa. Men det tog inte lång tid innan väskan skulle packas igen. Den här gången tar jag den med på segling på Åland.
Det tog emot lite när klockan ringde i morse, egen säng och eget hem har sitt värde. Men jag passar på, det ska bli jättekul!

Bruce baby

Här hade jag lagt upp en bild på min Bruce om bloggen hade fungerat. Nu får ni nöja er med tanken. Han gav järnet, både med rösten och kroppen, ett rejält träningspass för honom. Och tänk er oss damer som blev tonårsflickor när han tog av sin väst och visade sin våta bringa i den urringade t-shirten efter att ha hällt en hink vatten över sig! Oh mama.
 
 
 
 

Semester

Sjögräset kittlar vaderna, solen glittrar på ytan. Det är kallt men underbart att ta morgonens simtag i vattnet som är sött men ändå salt.

Det blev visst semester från bloggandet också. Inte meningen men kanske behövde jag det.
Har haft det riktigt, riktigt bra och skulle kunna ösa lovord över mina härliga, fina vänner och släktingar.
 
 
Vad har hänt sen sist? Jag hade kunnat fortsätta musikbloggen. Såg Winnerbäck spela och nästa vecka blir det Springsteen. Älskar hans låtar, de mest äkta från en ovanlig skiva. Känns som jag lägger ut min själ om jag skriver vilken så ni får fråga istället. Winnerbäck mest äkta låt den här spelningen var Utkast Till Ett Brev.
 

Öland

Var är solen? På Ölandsbron såklart!

De finaste

Vi hade en fin svensk sommar i Västervik, strålande sol, bad, grillning och hann precis äta klart innan hällregnet kom! Med de finaste. 

Lars Demiaaan

Visfestivalen var en succé! Det här håller på att bli en musikblogg så jag får lugna mej lite. Men känner du inte Demian så sök! Och gissa vilken som är min favoritlåt! Timbuktu avslutade festivalen och det var en trevlig flashback till 2006 när skivan snurrade dygnet runt.
Sen gick vi ut i Västervik som sprudlade av liv!
Hjulen rullar, back on track.
 

Kenyamusik

Äntligen har jag hittat någon musik som spelades i Kenya. Om och om igen. Flashback.

 
 
 
 

Mellanlandning

Det är inte roligt med mellanlandningar. Jag varken kopplar av eller gör något nyttigt. Har varit full fart sen jag kom tillbaka till Sverige men idag blev det vakuum. Beslut måste tas och hjulen måste rulla. Imorgon bär det av igen. Vart? Dit näsan pekar.

Sommar


Vacatioooooon!!!

Nu är det semester! Firade in med after work och jag är så glad över att träffa mina bästa kollegor och vänner!
Partymusiken på fullt drag i duschen, Euphoria!
 
 

Veckan som gick

Back to work! Börjar tycka det är ganska skönt att vara hemma. Har tagit lunchpromenader i solen och anpassat mej till jobbrutinerna. Sverige står i blom, i alla färger. Det är ljummet, varmare här än i Kenya! Älskar svenska sommaren.
En annan Amanda på mysig lunchpromenad.

Livsfarlig körning

Det är spännande att köra bil i Sverige! Alla kör på fel sida, helt galet! När man ska bromsa så tvärbromsar bilen, det är ju farligt när bromsarna tar på en gång! Och alla som blinkar, de har ju inte fattat att man blinkar för att ange om det är klart att köra om eller inte. Det verkar som de blinkar när man ska svänga.
 
Tacka vet jag den kenyanska trafikkön.

Boat by night

 

RSS 2.0